У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій Коровій

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій Коровій

Сьогодні, 30 листопада, в селі Сосонка відкрили дитячий садочок «Десняночка».У дошкільному закладі,який розрахований на 75 вихованців, але, при потребі, може прийняти до 90 просторі ігрові кімнати, сучасні вбиральні та затишні спальні. Сьогодні ясла-сад відвідує 72-є хлопчиків та дівчаток.

Сьогодні, 30 листопада, в селі Сосонка відкрили дитячий садочок «Десняночка».У дошкільному закладі, який розрахований на 75 вихованців, але, при потребі, може прийняти до 90, є просторі ігрові кімнати, сучасні вбиральні та затишні спальні. Сьогодні ясла-сад відвідує 72 хлопчиків та дівчаток.

На відкриття дитсадка завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, митрополит Вінницький і Барський Симеон, народний депутат України Сергій Кудлаєнко, керівництво районної влади, батьки та жителі села.

 «22 роки у Сосонці не було  дошкільного дитячого закладу, а цьогоріч маєте подвійне свято – завершено будівництво чудової нової  школи та відкрито дитячий садочок, де малюки зможуть повноцінно виховуватись, розвиватись і навчатись в комфортних умовах. Саме в такі моменти, попри всі негаразди, видно наш рух уперед. Це справді історичні події. На сьогоднішній день дуже багато залежить від самих громад та їх лідерів.

Реформа, яку розпочав Прем’єр-міністр України у 2014 році, дає нам сьогодні видимий результат: даний дошкільний заклад відкрито не на кошти, які прийшли централізовано, а це ті кошти, які реально заробляє територіальна громада, завдяки її вмінню закумулювати фінансовий ресурс, згуртувати навколо себе членів громади, спонсорів задля реалізації сміливих задумів», - зауважив Валерій Коровій.

Очільник області передав оргтехніку у якості подарунків до відкриття закладу.

 

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій КоровійНовини Вінниці / У селі на Вінниччині запрацював новий сучасний дитсадок, на який чекали понад 20 років. Його вже оглянув Валерій Коровій
Саша Григоровська

30 листопада, 2018