У селі на Вінниччині влаштували фестиваль, покликаний розвивати зелений туризм (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині влаштували фестиваль, покликаний розвивати зелений туризм (ВІДЕО)

«Квітуча оселя об’єднує села» – під такою назвою у селі Крутнів у Хмільницькому районі відбувся фестиваль, який присвятили розвитку сільського зеленого туризму та благоустрою села. Захід пройшов дуже цікаво. Можна було побачити зразки ландшафтного дизайну, відчути надзвичайну гостинність. Світлиці та співочі народні колективи додали фестивалю святковості. Подільські народні умільці представляли свої вироби: розмаїття вишиванок, глиняний посуд, ляльки-мотанки, віночки та інше. Звісно, можна було скуштувати й чимало смачних українських страв. Чим дивував фестиваль – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

«Квітуча оселя об’єднує села» – під такою назвою у селі Крутнів у Хмільницькому районі відбувся фестиваль, який присвятили розвитку сільського зеленого туризму та благоустрою села. Захід пройшов дуже цікаво. Можна було побачити  зразки ландшафтного дизайну, відчути надзвичайну гостинність. Світлиці та співочі народні колективи додали фестивалю святковості.

Подільські народні умільці представляли свої вироби: розмаїття вишиванок, глиняний посуд, ляльки-мотанки, віночки та інше. Звісно, можна було скуштувати й чимало смачних українських страв.

Чим дивував фестиваль – у сюжеті ТРК «Вінниччина». 

Юрій Ярмощук

15 травня, 2018