У селі на Вінниччині підліток пошкодив 60 хрестів та пам’ятників на кладовищі: каже, таким чином хотів заспокоїтися (ФОТО)

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині підліток пошкодив 60 хрестів та пам’ятників на кладовищі: каже, таким чином хотів заспокоїтися (ФОТО)

У селі Корделівка на Вінниччині на кладовищі затримали 14-річного підлітка. Там він пошкодив 60 пам’ятників та хрестів. Хлопець каже, що таким чином хотів… заспокоїтися через образи однокласників. Підлітком наразі займаються правоохоронці.

У селі Корделівка Калинівського району на Вінниччині на кладовищі затримали 14-річного підлітка. Там він пошкодив 60 пам’ятників та хрестів. Хлопець каже, що таким чином хотів… заспокоїтися через образи однокласників. Підлітком наразі займаються правоохоронці.

Про вандалізм на кладовищі до поліції повідомив сільський голова Корделівки.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області, зі слів начальника калинівської поліції Петра Скічка, особу, причетну до вчинення масової наруги над могилами, працівники поліції затримали на цьому ж кладовищі. Правопорушником виявися місцевий 14-річний житель, учень восьмого класу. Під час спілкування, хлопець розповів, що у такий спосіб він намагався заспокоїтися через сварку з однокласниками.   

Наразі з поліція встановлює усі причини та обставини правопорушення. Опитуються рідні, учні та вчителі підлітка.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 297 КК України (наруга над могилою). За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині підліток пошкодив 60 хрестів та пам’ятників на кладовищі: каже, таким чином хотів заспокоїтися (ФОТО) Новини Вінниці / У селі на Вінниччині підліток пошкодив 60 хрестів та пам’ятників на кладовищі: каже, таким чином хотів заспокоїтися (ФОТО) Новини Вінниці / У селі на Вінниччині підліток пошкодив 60 хрестів та пам’ятників на кладовищі: каже, таким чином хотів заспокоїтися (ФОТО) Новини Вінниці / У селі на Вінниччині підліток пошкодив 60 хрестів та пам’ятників на кладовищі: каже, таким чином хотів заспокоїтися (ФОТО) Новини Вінниці / У селі на Вінниччині підліток пошкодив 60 хрестів та пам’ятників на кладовищі: каже, таким чином хотів заспокоїтися (ФОТО)