У селі на Вінниччині односелець поцупив у жінки 100 тисяч гривень

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині односелець поцупив у жінки 100 тисяч гривень

5000 $ та 300 € виніс із оселі жительки села Журавліки Барського району її односелець. Кошти, а це 100 тисяч в гривневому еквіваленті поцупив коли господарки не було дома.Зловивили злодія правоохоронці на другий день після звернення барчанки,повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Із оселі жительки села Журавлівки Барського району її односелець виніс $5000 та €300. Кошти, а це 100 тисяч в гривневому еквіваленті, він поцупив, коли господарки не було дома. Зловили злодія правоохоронці на другий день після звернення барчанки.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, 3 травня до правоохоронців звернулася 50-річна селянка. Жінка виявила, що у певному місці відсутня кругленька сумма. Зі слів потерпілої, кошти зникли в квітні цього року. Точної дати вона назвати не змогла. 

Тепер чоловіку, який хотів заволодіти «легкими грошима», загрожує до 6 років позбавлення волі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло).