У селі на Вінниччині молодик протягом ночі вкрав два легковика

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині молодик протягом ночі вкрав два легковика

Протягом ночі у селі Голодьки, що в Хмільницькому районі, зникли легковики Mazda й ВАЗ, які господарі залишили біля воріт своїх обійсть.

Протягом ночі у селі Голодьки, що в Хмільницькому районі, зникли легковики Mazda й ВАЗ, які господарі залишили біля воріт своїх обійсть.

Позавчора двоє постраждалих селян прийшли у поліцію та розповіли про крадіжки. Приїхавши в село, оперативники протягом години виявили обидва авто з ушкодженнями на узбіччі доріг недалеко від місця викрадення. Здавалося, що викрадачі поцупили їх для того, щоб покататися кілька хвилин...

Протягом дня затримали й підозрюваного в угоні авто. Ним був 22-річний місцевий житель. Він зізнався у скоєному, однак для чого він поцупив протягом ночі два авто – пояснити не зміг.

«Зловмисник  затриманий у порядку ст. 208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння автотранспортом). За такий злочин передбачене покарання  - до 8 років позбавлення волі», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці «налагоджена система «віджиму» кримінальних авто». Чи відреагують на заяву чиновника силовики?

Юрій Ярмощук

25 грудня, 2018