У селі на Вінниччині діти підпалили сіновал

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині діти підпалили сіновал

Дитячі пустощі з вогнем часто закінчуються погано. Учора серед дня через це згорів сіновал у селі Матейків, що у Барському районі. Зважаючи на нинішню спеку, ця пригода могла призвести до масштабних сумних наслідків. Тамтешні мешканці відразу звернулися по допомогу до рятувальників.

Дитячі пустощі з вогнем часто закінчуються погано. Учора серед дня саме через це згорів сіновал у селі Матейків, що у Барському районі. Зважаючи на нинішню спеку, ця пригода могла призвести до масштабних сумних наслідків. Тамтешні мешканці відразу звернулися по допомогу до рятувальників. Ті доволі швидко ліквідували пожежу, що унеможливило поширення вогню.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області. Господарям доведеться знову робити запаси сіна на зиму для своєї худоби. А все через дитячі балощі з сірниками.

Нагадаємо, що на Вінниччині й інших областях нині найвищий рівень пожежної небезпеки. Тож подолянам слід бути надзвичайно обачними при поводженні з вогнем. У сільській місцевості пожежники не завжди можуть швидко дістатися місця надзвичайної пригоди, й за цей час вогонь встигне наробити чимало лиха. 
 

Юрій Ярмощук

13 серпня, 2018