У райцентрі на Вінниччині влаштують фестиваль стильної музики. Мають приїхати чимало неординарних гуртів

Новини Вінниці / У райцентрі на Вінниччині влаштують фестиваль стильної музики. Мають приїхати чимало неординарних гуртів

Називається цей фестиваль «БарРокКо». А відбудеться він 28 липня у місті Бар. Головна локація фесту – тамтешній стадіон. Як обіцяють організатори, там мають виступити чимало неординарних гуртів, у їх числі Rolliks, Zwyntar, MniShek. Просто неба лунатимуть їх композиції у різних стилях, зокрема, кантрі, блюз-рок. Тож почують глядачі як запальні рокові мотиви, так й мелодичний український та американський фольклор. Словом, буде надзвичайно цікаво.

Називається цей фестиваль «БарРокКо». А відбудеться він 28 липня у місті Бар. Головна локація фесту – тамтешній стадіон.  Як обіцяють організатори, там мають виступити чимало неординарних гуртів, у їх числі Rolliks, Zwyntar, MniShek. Просто неба лунатимуть їх композиції у різних стилях, зокрема, кантрі, блюз-рок. Тож почують глядачі як запальні рокові мотиви, так й мелодичний український та американський фольклор. Словом, буде надзвичайно цікаво.

Планується, що виступатимуть музиканти на двох локаціях, одна – стадіон, інша, де лунатиме спокійна музика, територія тамтешньої фортеці, що зведена кілька сотень років тому.
До речі, квитки на БарРокКо'18 доступні чи не кожному. Отримати купу задоволення від виступів музичних гуртів можна усього за 50 грн. Тож мерщій замовляйте квитки.

 

Юрій Ярмощук

10 липня, 2018