У райцентрі на Вінниччині відкрили оновлену спортивну школу, на її реконструкцію витратили майже десять мільйонів гривень (ФОТО)

Новини Вінниці / У райцентрі на Вінниччині відкрили оновлену спортивну школу, на її реконструкцію витратили майже десять мільйонів гривень (ФОТО)

У містечку Бар минулої суботи сталася гарна подія. Після капітальної реконструкції там відкрили дитячо-юнацьку спортивну школу «Колос», яка була заснована 55 років тому. З державного бюджету на її ремонт було виділено 8 мільйонів, ще понад півтора мільйона – з обласної, районної та міської скарбниць. Тут займаються понад півтисячі вихованців у відділеннях з баскетболу, футболу, лижних гонок, боротьби та легкої атлетики. Про це повідомляється на сайті Вінницької ОДА.

У містечку Бар, що на Вінниччині, минулої суботи сталася гарна подія. Після капітальної реконструкції там урочисто відкрили дитячо-юнацьку спортивну школу «Колос», яка була заснована 55 років тому.

З державного бюджету на її ремонт було виділено 8 мільйонів, ще понад півтора мільйона – з обласної, районної та міської скарбниць.

Тут займаються понад півтисячі вихованців у відділеннях з баскетболу, футболу, лижних гонок, боротьби та легкої атлетики.

Про це повідомляється на сайті Вінницької ОДА.


 

Юрій Ярмощук

4 березня, 2019