У пошуках свого електорату? На Вінниччину їде черговий кандидат в президенти Сергій Тарута

Новини Вінниці / У пошуках свого електорату? На Вінниччину їде черговий кандидат в президенти Сергій Тарута

Офіційно старт передвиборчим перегонам ще не дано. Однак українські політики активно «включилися» в цей процес і намагаються зміцнити свої позиції не тільки на центральному, а й на місцевому рівні. Тож тепер регіони не страждають від дефіциту уваги ….політичних гравців. На Вінниччині їх можна побачити чи не кожного тижня. Одні, як наприклад, Юля Тимошенко у Козятині,намагаються зібрати чим побільше майбутніх виборців на площі, щоб донести свої ідеї. Інші «по-скромному», без прес-конференцій та великої підтримки регіональних ЗМІ. Так днями область відвідав регіонал Борис Колесніков. Тут політик зустрівся з підприємцями, де говорив що Україні потрібні нові державні програми підтримки села.

Офіційно старт передвиборчим перегонам ще не дано. Однак українські політики активно «включилися» в цей процес і намагаються зміцнити свої позиції не тільки на центральному, а й на місцевому рівні. Тож тепер регіони не страждають від дефіциту уваги політичних гравців. На Вінниччині їх можна побачити чи не кожного тижня. Одні, як наприклад, Юля Тимошенко у Козятині, намагаються зібрати чим побільше майбутніх виборців на площі, куди прийшло близько 300 містян, щоб донести свої ідеї. Інші «по-скромному», без прес-конференцій та великої підтримки регіональних ЗМІ. Так днями область відвідав екс-регіонал Борис Колесніков. Тут політик зустрівся з підприємцями, де говорив що Україні потрібні нові державні програми підтримки села.

А ще подарував «презенти дітлахам з вінницького дитячого спортивного клубу «Патріот». Принамні, про це  політик відзвітував на своїй сторінці у Facebook.

Як стало відомо NaПарижі, у четвер, 15 листопада Вінницьку область планує відвідати народний депутат України, лідер партії «Основа» Сергій Тарута. Мабуть також у пошуках свого електорату, адже він заявив, що спробує свої сили на виборах президента України. Зокрема кандидат на пост глави держави має відвідати Брацлавський машинобудівний завод. 

Партію «Основа» Сергій Тарута презентував минулого року. Нещодавно стало відомо, що вінницький обласний осередок очолила колишня «регіоналка» Лідія Діденко, яка в свій час очолювала департамент охорони здоров'я облдержадміністрації.

Цікаво, що назва терористичного угрупування «Аль-Каїда» з арабської перекладається саме як «основа».

«Аль-Каїда (араб. القاعدة‎ , переклад: «основа», «фундамент», «заснування») – міжнародна терористична суннітська джихадистська організація. На рахунку «Аль-Каїди» планування і здійснення цілої низки великих терористичних актів, у тому числі терактів 11 вересня 2001 року в США». Саме так пояснює «Вікіпедія». 

Катерина Горбатюк

10 листопада, 2018