У популярній торговій мережі повідомили про знижки. Що вінничани зможуть купити помітно дешевше?

Новини Вінниці / У популярній торговій мережі повідомили про знижки. Що вінничани зможуть купити помітно дешевше?

Знижки – приємна річ, оскільки дозволяють усім охочим заощадити певну суму коштів. Головне, не пропустити заохочувальну акцію. Зокрема, у магазинах АТБ завтра, 17 жовтня, стартує акція «Економія». Чи не найбільшу знижку – 37% – влаштовують на розчинну каву «Gold» від ТМ «Nescafe»: 210-грамову упаковку продаватимуть за 109,9 грн. Любителі меленої кави зможуть придбати 500-грамову упаковку «Dallmayr Prodomo» на 20% дешевше – за 129,9 грн. На чверть дешевше продаватимуть сир кисломолочний «Український». На 30% знизять ціну на йогурт «Живинка», на 16% – на олію «Стожар». Заощадити зможуть й власники котів, які на третину дешевше зможуть придбати деякі види консервів для своїх пухнатих улюбленців. Зі знижками продаватимуть деякі види ковбаси, морозива та інших продуктів. Ця акція триватиме по 23 жовтня.

Знижки – приємна річ, оскільки дозволяють усім охочим заощадити певну суму коштів. Головне, не пропустити заохочувальну акцію. Зокрема, у магазинах АТБ завтра, 17 жовтня, стартує акція «Економія».

Чи не найбільшу знижку – 37% – влаштовують на розчинну каву «Gold» від ТМ «Nescafe»: 210-грамову упаковку продаватимуть за 109,9 грн. Любителі меленої кави зможуть придбати 500-грамову упаковку «Dallmayr Prodomo» на 20% дешевше – за 129,9 грн.

На чверть дешевше продаватимуть сир кисломолочний «Український». На 30% знизять ціну на йогурт «Живинка», на 16% – на олію «Стожар».

Заощадити зможуть й власники котів, які на третину дешевше зможуть придбати деякі види консервів для своїх пухнатих улюбленців.

Зі знижками продаватимуть деякі види ковбаси, морозива та інших продуктів.
Ця акція триватиме по 23 жовтня.


 

Юрій Ярмощук

16 жовтня, 2018