У поліції розповіли, як охоронятимуть правопорядок на відкритті фонтану "Рошен" у Вінниці

Новини Вінниці / У поліції розповіли, як охоронятимуть правопорядок на відкритті фонтану "Рошен" у Вінниці

У суботу, 20 квітня, о 19-й годині у Вінниці розпочнеться урочисте відкриття нового сезону роботи світло-музичного фонтану «Рошен». За інформацією поліції області, охоронятимуть правопорядок під час святкового концерту понад 300 правоохоронців.

У суботу, 20 квітня, о 19-й годині у Вінниці розпочнеться урочисте  відкриття нового сезону роботи світло-музичного фонтану «Рошен».

За інформацією поліції області, охоронятимуть правопорядок під час святкового концерту понад 300 правоохоронців.

«Цьогоріч до несення служби залучать понад 200 поліцейських та 100 нацгвардійців. За інформацією управління превентивної діяльності поліції, місце проведення публічного заходу обстежать спеціалісти  вибухотехнічного відділу поліції та службові собаки на предмет виявлення вибухових та інших небезпечних речовин», - зазначають у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Правоохоронці також просять вінничан та гостей міста «толерантно ставитись до оточуючих, не порушувати правопорядок».

А в разі виявлення правопорушення, підозрілих предметів, залишених без нагляду або осіб, які можуть становити загрозу оточуючим, одразу закликають телефонувати  на 102 або звертатись до найближчого поліцейського.

Нагадаємо, розважатимуть вінничан у суботу ввечері на набережній «Рошен» гурти «ТІК», «Kozak System», Фома і «Мандри», Тарас Чубай та «Плач Єремії», а також Тарас Петриненко і Марія Бурмака.