У Погребищі у снігу застрягла швидка з хворим малюком

Новини Вінниці / У Погребищі у снігу застрягла швидка з хворим малюком

Сталося це учора близько дев'ятої години вечора на вулиці Кам'янка. Автомобіль екстреної медичної допомоги повертався з виклику. У кареті перебував малюк – 2018-го року народження. Лікарі швидкої вирішили госпіталізувати дитину. Утім, до лікарні швидка дістатися не змогла, бо опинилася у сніговому полоні.

Сталося це учора близько дев'ятої години вечора на вулиці Кам'янка. Автомобіль екстреної медичної допомоги повертався з виклику. У кареті перебував малюк – 2018-го року народження. Лікарі швидкої вирішили госпіталізувати дитину.

Утім, до лікарні швидка дістатися не змогла, бо опинилася у сніговому полоні. Аби звільнитися, медикам довелося звертатися по-допомогу.

«Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №26 відбуксирували транспортний засіб на розчищену ділянку дороги, після чого водій продовжив рух до лікарні», – повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Де речі, за останній час це не перший такий випадок. Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині протягом доби у снігову пастку потрапили три автомобілі швидкої медичної допомоги.
 

Юрій Ярмощук

28 січня, 2019