У Подільському зоопарку пропонують «зіркову» локацію з крилами (ФОТО)

Новини Вінниці / У Подільському зоопарку пропонують «зіркову» локацію з крилами (ФОТО)

Іноді павичі розгулюють стежками Подільського зоопарку, демонструючи пишне пір’я. Оскільки на його фоні складно сфотографуватися, вінничанам пропонують статичну локацію з крилами, які виглядають не гірше. Більш того, фотолокація є брендовою. У зверинці спеціально її зробили, аби відвідувачі могли потім викласти світлину задля підтвердження свого перебування у закладі.

Іноді павичі розгулюють стежками Подільського зоопарку, демонструючи пишне пір’я. Оскільки на його фоні складно сфотографуватися, вінничанам пропонують статичну локацію з крилами, які виглядають не гірше. Більш того, фотолокація є брендовою. У звіринці спеціально її зробили, аби відвідувачі могли потім викласти світлину задля підтвердження свого перебування у закладі.

Щодо золотого пір’я, то наприклад, уродженка Вінниці Оля Полякова, як писав NaПарижі, одягла відповідну сукню з ними, аби привітати всіх Оль з днем ангела. Наряд в тренді. Вінничанам пропонують варіант «епатажного» вбрання – варто лише стати поруч з фото локацією. І ти з крилами, не гіршими за павичевий хвіст.

Макс Мельник

25 липня, 2019