У Піщанці двоє хлопців зарізали свого приятеля та втекли

Новини Вінниці / У Піщанці двоє хлопців зарізали свого приятеля та втекли

Трагедія сталася 12 червня в смт Піщанка, що на Вінниччині, під час застілля, яке влаштували двоє 22-річних товаришів і 15-річний хлопець. Господар будинку, де відбувалося застілля, разом із неповнолітнім спільником під час сварки вбили свого приятеля. Після чого втекли із місця злочину.

Трагедія сталася 12 червня в смт Піщанка, що на Вінниччині, під час застілля, яке влаштували двоє 22-річних молодиків і один 15-річний хлопчина. Господар будинку, де це відбувалося, разом із неповнолітнім спільником під час сварки жорстоко розправились зі своїм другом. Після чого втекли із місця злочину.

Рідні вбитого про його зникнення повідомили поліцію 15 червня. Цього ж дня тіло чоловіка без ознак життя, з різаною раною черевної порожнини було виявлено в помешканні його знайомого.

За даними відділу комунікації поліції у Вінницькій області, для пошуку підозрюваних долучилися оперативники обласного главку, працівники кінологічної служби зі службовими собаками, правоохоронці трьох районів - Піщанського, Крижопільського та Чечельницького, а також представники прикордонної служби. Одного зловмисника вдалося знайти у полі, другого - затримали неподалік лісу.

Кримінальне провадження відкрито за п. 12 ч. 2  ст. 115 КК України (умисне вбивство за попередньою змовою групою осіб).