У п’ятницю 13-го вінничанин хотів звести рахунки з життям

Новини Вінниці / У п’ятницю 13-го вінничанин хотів звести рахунки з життям

Щоб зупинити вінничанина від фатального кроку патрульним спільно з бійцями ДСНС довелося зламати двері його оселі. Як з’ясувалося, 44-річний чоловік збирався стрибнути з 5-поверху. Ця пригода сталася серед дня минулої п’ятниці, що припала на 13 число.

Щоб зупинити вінничанина від фатального кроку патрульним спільно з бійцями ДСНС довелося зламати двері його оселі. Як з’ясувалося, 44-річний чоловік збирався стрибнути з 5-поверху.

Ця пригода сталася серед дня минулої п’ятниці, що припала на 13 число. Мешканка цього багатоповерхового будинку, яка гуляла у дворі з дитиною, раптом з жахом побачила, що її сусід звісив ноги з балкона. У будь-яку мить на їх очах могла статися трагедія. Жінка негайно зателефонувала на лінію 102.

Як з’ясувалося, цей чоловік має проблеми з психікою. Після цієї пригоди його поклали у профільну лікарню. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини.

Кілька днів тому NaПарижі розповідав, чи слід вірити у давні забобони, що пов'язані з п'ятницею, яка припадає на 13-те число місяця. 


 

 

Юрій Ярмощук

16 липня, 2018