У передмісті Вінниці Mitsubishi зніс опору ліхтаря (ФОТО)

Новини Вінниці / У передмісті Вінниці Mitsubishi зніс опору ліхтаря  (ФОТО)

Опору ліхтаря збив автомобіль Mitsubishi сьогодні, 17 листопада, у передмісті Вінниці. Деталей ДТП наразі правоохоронці не повідомляють. Зі слів очевидців, аварія обійшлась без фатальних наслідків.

Опору ліхтаря збив автомобіль Mitsubishi сьогодні, 17 листопада, у передмісті Вінниці. Деталей ДТП наразі правоохоронці не повідомляють. Зі слів очевидців, обійшлося без фатальних наслідків.

Повідомлення про аварію у соцмережах з’явилися сьогодні близько 14.20. Користувач Telegram-каналу ДКВ ДТП ЗАТОРИ/Вінниця пише, що на виїзді на Луку-Мелешківську водій Mitsubishi не впорався з керуванням.

Результат видно на фото: фактично знесені відбійник та опора ліхтаря вуличного освітлення. Суттєво пошкоджено і сам автомобіль, особливо, лівий бік. Але, як кажуть очевидці, водій Mitsubishi залишився живим.

Фото з Telegram-каналу ДКВ ДТП ЗАТОРИ/Вінниця     

Новини Вінниці / У передмісті Вінниці Mitsubishi зніс опору ліхтаря  (ФОТО)Новини Вінниці / У передмісті Вінниці Mitsubishi зніс опору ліхтаря  (ФОТО)Новини Вінниці / У передмісті Вінниці Mitsubishi зніс опору ліхтаря  (ФОТО)
Сергій Маламура

17 листопада, 2019