У Нью-Йорку вінничанин взяв шлюб із хлопцем з Полтави (ФОТО)

Новини Вінниці / У Нью-Йорку вінничанин взяв шлюб із хлопцем з Полтави (ФОТО)

У середу, 30 січня 2019 року, в США одружилися два українці. Один із Полтави,інший – з Вінниці. Про це пише полтавське видання Кolo.news.

У середу, 30 січня 2019 року, в США одружилися два українці. Один із Полтавщини, інший – з Вінниччини. Про плани молодят повертатися в Україну, зокрема їхати до Вінниці невідомо.

Про це пише полтавське видання Кolo.news.

Так, у Нью-Йорку взяв шлюб громадський діяч родом з Полтавщини, людина, яка не приховувала свою орієнтацію, Богдан Глоба. Його обранця звуть Василь, він із Вінничини.

Одружилися українці далеко від рідної землі, адже у себе на Батьківщині почувались вигнанцями, українське суспільство нетолерантне до геїв. Одностатева пара розписалася у мерії. Богдан уже 2 роки живе в Америці, Василь прибув до США недавно.

Богдан Глоба боровся в Україні за право людей бути тими, ким вони є за природою, любити тих, кого хочуть, і не соромитись цього. Працював на посаді помічника голови комітету з прав людини у Верховній Раді України. Про його коханого поки відомо лише, що він - вінничанин. Принаймні про це Богдан Глоба розповів на своїй сторінці у Facebook.

Фото і відео із сторінки Богдана Глоби у Facebook та видання Кolo.news.

Новини Вінниці / У Нью-Йорку вінничанин взяв шлюб із хлопцем з Полтави (ФОТО)Новини Вінниці / У Нью-Йорку вінничанин взяв шлюб із хлопцем з Полтави (ФОТО)Новини Вінниці / У Нью-Йорку вінничанин взяв шлюб із хлопцем з Полтави (ФОТО)