У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективів

Новини Вінниці / У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективів

27 лютого 2024 року на базі КЗ "Центр культури та дозвілля" Немирівської міської ради пройшов захід, спрямований на підвищення кваліфікації керівників вокально-хорових колективів сільських закладів культури та творчих груп Немирівської територіальної громади.

На семінарі-практикумі, який був проведений за участю провідного методиста з вокально-хорового мистецтва ОЦНТ Ніни Джус, взяли участь понад 40 працівників галузі культури Немирівської ТГ.

Учасників заходу було ознайомлено з творчістю творчих колективів народного аматорського колективу КЗ "Центр культури та дозвілля" Немирівської міської ради. Під час виступу хорової капели імені К.П.Семенова та народного аматорського ансамблю української пісні "Мальви" звучали українські народні пісні та хорові твори.

Крім того, провідний методист ОЦНТ Ніна Джус провела майстер-клас з учасниками семінару-практикуму, під час якого ознайомила їх з українською народною піснею у власній обробці "Гиля, гиля, сірі гуси".

На закритті семінару ансамблю "Мальви" було вручено посвідчення про присвоєння звання "Народний аматорський" та друковану продукцію ОЦНТ.

Цей семінар-практикум сприяє подальшому розвитку вокально-хорового мистецтва та підвищенню кваліфікації працівників культурно-освітніх закладів Немирівської ТГ.

Новини Вінниці / У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективівНовини Вінниці / У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективівНовини Вінниці / У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективівНовини Вінниці / У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективівНовини Вінниці / У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективівНовини Вінниці / У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективівНовини Вінниці / У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективівНовини Вінниці / У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективівНовини Вінниці / У Немирівській ТГ відбувся семінар-практикум для керівників вокально-хорових колективів
Михайло Білик

28 лютого, 2024