У неділю на аеродромі в Калинівці закриватимуть сезон з дрег-рейсингу

Новини Вінниці / У неділю на аеродромі в Калинівці закриватимуть сезон з дрег-рейсингу

Цієї неділі, 23 вересня, на аеродромі в Калинівці відбудеться закриття сезону з дрег-рейсингу . Змагання та видовищне шоу організовує Вінницька федерація дрегрейсингу та дріфту

Цієї неділі, 23 вересня, на аеродромі в Калинівці відбудеться закриття сезону з дрег-рейсингу. Змагання та видовищне шоу організовує Вінницька федерація дрегрейсингу та дріфту

«Це будуть не змагання для супер крутих дрегстерів, все відбуватиметься у форматі ДРАГ ПІКНІКА для всіх любителів швидкості на авто та мото.  Будь-хто з будь-якого куточку України, професійний пілот на надпотужному дрегстері або звичайний глядач на своєму сімейному авто, на якій завгодно машині або мотоциклі, зможе взяти участь в тренувальних та парних заїздах», - наголошують організатори.

Так, з 10-00 та до 13-30 проходитимуть вільні заїзди на класичній дистанції в 402 метри. Буде телеметрія та кожен отримає чек з часом та швидкістю після кожного заїзду. Будь-хто на своїй машині зможе брати учать та просто потренуватись, а потім, за бажанням, позмагатись в парних заїздах. Зокрема, відберуться учасники з кращім часом у тренувальних заїздах та з них утворяться пари в п’ятьох номінаціях. Пілоти-переможці отримають цінні призи та подарунки. Крім того поруч на трасі для дріфтингу буде проходити Дріфт тренування. Усі бажаючі можуть прокатаються на дріфт таксі.

«Справжні фанати зможуть замовити індивідуальне тренування на автомобілі для дріфту. Квитки для глядачів – 100 грн, продаж лише у день проведення ДРАГ ПІКНІКА безпосередньо на аеродромі. Участь в тренуванні від 100 грн», - зазначають організатори.

 

Саша Григоровська

19 вересня, 2018