У Могилів-Подільському районі в атовця в руках вибухнув запал до РГД, чоловік у лікарні

Новини Вінниці / У Могилів-Подільському районі в атовця в руках вибухнув запал до РГД, чоловік у лікарні

В одному із сіл Могилів-Подільського району, що на Вінниччині в 50-річного чоловіка в руках вибухнув запал до гранати РГД. Нещасний випадок стався 13 березня близько півночі.

В одному із сіл Могилів-Подільського району, що на Вінниччині, у 50-річного чоловіка в руках вибухнув запал до РГД. Нещасний випадок стався 13 березня близько півночі.

Як розповіли у прес-службі поліції Вінниччини, пораненого, який, до речі, захищав цілісність України на Донбасі, із рваними ранами черевної порожнини швидкою доправлено до лікарні.

«На місці події слідчо-оперативна група поліції провела першочергові слідчі дії, вилучено речові докази. За попередньою інформацією, у чоловіка в руках вибухнув запал до гранати РГД, який він ймовірно привіз з зони АТО, де ніс службу», - йдеться у повідомленні поліції.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження з бойовими припасами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, вчора на Вінниччині в сільській школі капітан поліції з пістолета поранив лейтенанта.