У Могилів-Подільському районі хтось скуповує голоси виборців?

Новини Вінниці / У Могилів-Подільському районі хтось скуповує голоси виборців?

Виборча кампанія триває, а разом з тим правоохоронці отримують звернення щодо ймовірних порушень виборчого законодавства. У поліції Вінниччини повідомили, що загалом до них надійшло 32 таких звернення. Як з'ясувалося, третина з них були безпідставні. Решту ж заяв ще перевіряють.

Виборча кампанія триває, разом з тим правоохоронці отримують звернення щодо ймовірних порушень виборчого законодавства. У поліції Вінниччини повідомили, що загалом до них надійшло 32 таких звернення. Як з'ясувалося, третина з них були безпідставні. Решту ж заяв ще перевіряють.

Кілька останніх до поліції надійшли позавчора від двох мешканців Могилів-Подільського району. Ті заявили, що незнайомці пропонували їм гроші за голоси на підтримку одного з кандидатів у президенти України. Про яку суму йдеться – не розголошується.

«Повідомлення внесені до журналу  Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Працівники поліції проводять перевірку отриманої інформації. Також поліція перевіряє інформацію про розповсюдження передвиборчої агітації в м. Вінниці, яка не містить вихідних даних», – зазначають у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, мера Могилева-Подільського Бровка підозрюють у хабарництві.
 

Юрій Ярмощук

12 лютого, 2019