У міській раді розповіли, коли у Вінниці покращиться якість обслуговування пасажирів у громадському транспорті

Новини Вінниці / У міській раді розповіли, коли у Вінниці покращиться якість обслуговування пасажирів у громадському транспорті

Вінницька міська рада дала офіційну відповідь на петицію, в якій вінничани просили забезпечити весь міський громадський транспорт кондукторами Мовляв коли водії тролейбусів та трамваїв продають квитки не небезпечно, адже вони відволікаються, відтак можуть виникати аварійні ситуації. До того, це збитково для бюджету транспортної компанії. Адже не всі пасажири розраховуються.

Вінницька міська рада дала офіційну відповідь на петицію, в якій вінничани просили забезпечити весь міський громадський транспорт кондукторами. Мовляв, коли водії тролейбусів та трамваїв продають квитки не небезпечно, адже вони відволікаються, відтак можуть виникати аварійні ситуації. До того, це збитково для бюджету транспортної компанії. Адже не всі пасажири розраховуються.

У міській раді відповіли, що водії тролейбусів та трамваїв пройшли відповідний інструктаж.Обслуговування пасажирів покращиться, коли вінничани за проїзд розраховуватимуться електронним квитками.