У мерії Вінниці відповіли на петицію щодо облаштування пішохідного переходу на Барському шосе

Новини Вінниці / У мерії Вінниці відповіли на петицію щодо облаштування пішохідного переходу на Барському шосе

Розбудова так званого Барського масиву призводить до того, що збільшується кількість його мешканців, які хочуть пішки дійти до зупинок громадського транспорту. Тому петиція щодо світлофору та пішохідного переходу через Барське шосе у зупинки «вул. Стельмаха», яка була опублікована 16 жовтня, швидко зібрала необхідні електронні підписи. Наразі у мерії відповіли на неї.

Розбудова так званого Барського масиву призводить до того, що збільшується кількість його мешканців, які хочуть пішки дійти до зупинок громадського транспорту. Тому петиція щодо світлофору та пішохідного переходу через Барське шосе біля зупинки «вул. Стельмаха», яка була опублікована 16 жовтня, швидко зібрала необхідні електронні підписи. Наразі у мерії відповіли на неї.

Перш за все зазначимо, що територія за Барським шосе належить до Якушинецької сільради. Чи турбуються про добробут мешканців Барського масиву очільники громади, сказати складно. Принаймні, сільрада не є тим органом, який веде діалог з мерією Вінниці про облаштування переходу, аби люди могли потрапити до зупинки «вул. Стельмаха».

Саме ця зупинка є зручною для більшості мешканців житлового району. Але сьогодні траса залишається перепоною для пішоходів. Переходи існують біля перехрестя з вул. Келецькою та АС «Західна». У мерії Вінниці пояснили, що немає коштів для облаштування переходу та порадили користуватися існуючими. Найближчий – за 350 метрів…