У Липовці на Вінниччині чоловік торгував зброєю біля автовокзалу

Новини Вінниці / У Липовці на Вінниччині чоловік торгував зброєю біля автовокзалу

У суботу, 17 серпня, у селищі Липовець на Вінниччині правоохоронці затримали торговця зброєю. Чоловік продав пістолет поблизу автовокзалу. Операцію із затримання зловмисника проводили працівники слідчого управління поліції спільно з оперативниками Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури.

У суботу, 17 серпня, у селищі Липовець на Вінниччині правоохоронці затримали торговця зброєю. Чоловік продав пістолет поблизу автовокзалу. Операцію із затримання зловмисника проводили працівники слідчого управління поліції спільно з оперативниками Служби безпеки України під процесуальним  керівництвом прокуратури.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, затриманий - житель Погребищенського району.

«39-річного зловмисника правоохоронці затримали на площі неподалік автостанції під час продажу пістолета іноземного виробництва «Unique» з чотирма набоями до нього. Під час огляду у затриманого вилучено 13 000 гривень, які він отримав за вогнепальну зброю.  Наразі слідчі встановлюють походження пістолета. Він направлений на експертизу», - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено до 7 років ув’язнення.

Підозрюваного затримано у процесуальному порядку, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.