У Львівський області вінничанин протаранив автівку місцевого мешканця. До лікарні потрапило 5 людей

Новини Вінниці / У Львівський області вінничанин протаранив автівку місцевого мешканця. До лікарні потрапило 5 людей

Водій з Вінниччини поблизу Золочівського району влетів в авто "Форд Транзит", за кермом якого був Львів’янин. В результаті зіткнення, 5 осіб з травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано до Перемишлянської Центральної районної лікарні

Вінничанин поблизу Золочівського району Львівської області влетів в авто "Форд Транзит", за кермом якого був львів’янин. В результаті зіткнення, 5 осіб з травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано до Перемишлянської Центральної районної лікарні.

Як повідомили у ГУНП та у Львівській облдержадміністрації, 6 жовтня о 12:30 на автодорозі "Тернопіль-Львів-Рава-Руська", поблизу с. Якторів Золочівського району, мешканець м. Вінниця 1984 року народження, керуючи автомобілем "Форд Куга" здійснив зіткнення з автомобілем "Форд Транзит" під керуванням мешканця м. Львова 1965 року народження, який виїжджав з другорядної дороги.

Відомо, що у результаті зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів, а також 33-річна пасажирка легковика, жителька Вінниці, та двоє пасажирів мікроавтобуса – 44-річна жінка та 18-річний хлопець, обидвоє – львів’яни. Усіх потерпілих було госпіталізовано до Перемишлянської ЦРЛ.

Наразі, причини та обставини події встановлюються.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Ірина Заіковата

7 жовтня, 2019