У Козятині рецидивісту дали довічне за вбивство дружини

Новини Вінниці / У Козятині рецидивісту дали довічне за вбивство дружини

У грудні минулого року мешканців Козятина приголомшило вбивство 50-річної жінки. Її тіло було знайдено в одному з приватних будинків. Судово-медичні експерти встановили, що смерть наступила від удушення.

У грудні минулого року мешканців Козятина приголомшило вбивство 50-річної жінки. Її тіло було знайдено в одному з приватних будинків. Судово-медичні експерти встановили, що смерть наступила від удушення.

Згодом слідчі знайшли її вбивцю. Ним виявився 49-річний рецидивіст. На його рахунку 6 судимостей! Чоловік із загиблою тривалий час жив у цивільному шлюбі. Подробиці злочину шокували навіть правоохоронців. Як з’ясувалося, вночі після застілля чоловік задушив цивільну дружину через те, що та хропіла у ліжку, а це заважало нелюду спокійно спати. Перед цим він кілька разів будив жінку та скидав з ліжка на підлогу...

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, Козятинський міськрайонний суд Вінницької області, визнавши чоловіка винним у навмисному вбивстві, нещодавно оголосив вирок: довічне ув’язнення. Щоправда, закон дає право засудженому протягом місяця оскаржити вирок в Апеляційному суді. Утім, зважаючи на кількість судимостей, мало віриться у те, що йому пом’якшать вирок. Але це вирішуватиме суд.

Юрій ЯРМОЩУК

Сергій Маламура

14 листопада, 2017