У Хмільницькому районі внаслідок автопригоди загинув пішохід

Новини Вінниці / У Хмільницькому районі внаслідок автопригоди загинув пішохід

Поліціянти встановлюють обставини двох автопригод, в яких один пішохід травмувався, а другий – загинув.

Вчора, 19 березня, в селі Балки Жмеринського району 54-річний водій автомобіля Mazda скоїв наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Унаслідок ДТП 17-річний місцевий житель був доставлений до лікарні.

Сьогодні, 20 березня, ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась неподалік села Слобідка Хмільницького району. 27-річний водій автомобіля Geely скоїв наїзд на 37-річного пішохода. Внаслідок аварії місцевий мешканець отримав травми несумісні з життям.

Обидва транспортні засоби поміщені на арештмайданчики. Водій автомобіля Mazda перевірений – він тверезий. У водія автомобіля Geely відібрано зразки крові для проведення експертизи, повідомили в поліції.

За вказаними фактами триває розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 та 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання від обмеження волі до позбавлення на строк до восьми років.

Усі обставини та причини ДТП наразі встановлюються.