У Хмільнику внаслідок конфлікту в ресторані постраждали двоє поліцейських (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Хмільнику внаслідок конфлікту в ресторані постраждали двоє поліцейських (ВІДЕО)

Кілька днів тому уночі в одному з ресторанів Хмільника виник конфлікт між відвідувачами. На оприлюдненому поліцією відео зокрема видно, що невідомий дужий чоловік наносить удари іншому учаснику інциденту, який лежить на підлозі.

Нещодавно уночі в одному з ресторанів Хмільника виник конфлікт між відвідувачами. Закінчився він сумно. На оприлюдненому поліцією відео зокрема видно, що невідомий дужий чоловік наносить удари іншому учаснику інциденту, який лежить на підлозі.
Сталося це у ніч з 3 на 4 жовтня. У закладі громадського харчування, зокрема, знаходилася компанія з чотирьох молодиків. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, вони вчиняли хуліганські дії. У той час у приміщенні знаходилися двоє працівників поліції – поза службою.

«Під час словесного конфлікту молодик з іншої компанії  вдарив працівника поліції. Його колега почав припиняти хуліганські дії та сам постраждав. Його почали бити троє чоловіків, не припиняючи наносити удари навіть після того, як він втратив свідомість. Потерпілого у тяжкому стані госпіталізовано», – зазначають у поліції.

Кримінальні провадження відкриті за ознаками ч.1  ст.115ККУ (замах на вбивство) та ч.2 ст.296 КК України (хуліганство). Особи трьох учасників інциденту встановлені. Одного з них помістили у СІЗО, але суд змусив випустити цього 37-річного подолянина, обравши йому інший запобіжний захід – домашній арешт.

Наразі шукають четвертого з цієї компанії – 44-річного мешканця Хмільника, який ногами бив поліцейського. Просять повідомити про його місцезнаходження, гарантуючи конфіденційність.

Юрій Ярмощук

9 жовтня, 2018