У Хмільнику відкривають новий завод з виробництва добрив

Новини Вінниці / У Хмільнику відкривають новий завод з виробництва добрив

Українська агрохімічна компанія Grossdorf планує у середині грудня запустити на Вінниччині виробництво рідких мінеральних добрив КАС. Новий завод відкриється поблизу Хмільника. Він стане другим для черкаської компанії в Україні.

Українська агрохімічна компанія Grossdorf планує у середині грудня запустити на Вінниччині виробництво рідких мінеральних добрив КАС. Новий завод відкриється поблизу Хмільника. Він стане другим для черкаської компанії в Україні.

Зазначимо, що Grossdorf (з нім. Велике село) створено у 2016 році на базі трейдерської компанії, яка протягом 10 років працювала на ринку агрохімії. У вересні відкрито завод у селищі Сарата, що на Одещині. Підприємство під Хмільником стане другим для виробника. Це, за словами комерційного директора компанії Сергія Рубана, дозволить до кінця року підвищити потужності Grossdorf із виробництва КАС до 480 тис. тонн.

У 2019-му компанія планує відкрити ще два заводи з виготовлення КАС і два підприємства з виробництва компактованих добрив. Загальна виробнича потужність компанії в Україні до кінця наступного року становитиме 700-800 тис. тонн рідких і 200-250 тис. тонн компактованих добрив. Таку інформацію оприлюднили у Grossdorf.

За інформацією agrotimes.net.

Макс Мельник

25 жовтня, 2018