У калинівському «Ягуарі» резервісти присягнули на вірність України

Новини Вінниці / У калинівському «Ягуарі» резервісти присягнули на вірність України

У Калинівському полку оперативного призначення імені Івана Богуна, який більше відомий як «Ягуар» 2 липня розпочалися збори резервістів. У яких беруть участь військовозобов’язані оперативного резерву першої черги з різних куточків Вінниччини. Більшість мають досвід ведення бойових дій на Сході України. Також до зборів долучились вінничани, які в добровільному порядку виявили бажання про перебування у військовому резерві Національної гвардії України.

У Калинівському полку оперативного призначення імені Івана Богуна, який більше відомий як «Ягуар», 2 липня розпочалися збори резервістів. У них беруть участь військовозобов’язані оперативного резерву першої черги з різних куточків Вінниччини. Більшість мають досвід ведення бойових дій на Сході України. Також до зборів долучились вінничани, які в добровільному порядку виявили бажання про перебування у військовому резерві Національної гвардії України.

У «Ягуарі» резервісти пройшли медичне обстеження та отримали військове обмундирування відповідно до норм забезпечення військовослужбовців Нацгвардії.

«Залучені на збори резервісти пройдуть всі етапи військової підготовки, покращать фахову та індивідуальну підготовку з урахуванням сучасної специфіки виконання бойових завдань та злагодженості підрозділу» - зазначив командир резервної роти лейтенант Дмитро Рисак.

А вже 3 липня особовий склад резервної роти військової частини 3028 склав військову присягу на вірність Батьківщині та українському народові. Після хвилинного мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців частини та поклали квіти до меморіалу.

Фото із сторінки Калинівського полку оперативного призначення імені Івана Богуна у Facebook.