У Калинівській громаді п'яний чоловік вдарив ножем в шию односельчанина

Новини Вінниці / У Калинівській громаді п'яний чоловік вдарив ножем в шию односельчанина

В суботу, 23 березня, спокійне життя у Калинівській громаді було перерване шокуючим інцидентом, коли нетверезий чоловік напав на свого односельця, запустивши ніж у його шию.

За попередньою інформацією слідства, конфлікт виник після того, як 33-річний підозрюваний проник до будинку колишньої дружини під впливом алкоголю. Побачивши це, односелець разом з іншими мешканцями вирішили перевірити, чи все в порядку. Ситуація загострилася, коли зловмисник атакував одного з них ножем, поранивши його в шию. Невдовзі потерпілому була надана медична допомога, і його життю наразі нічого не загрожує.

Зловмисника було затримано поліцією, яка вже повідомила йому про підозру у вчиненні замаху на вбивство. Додатково до цього відомо, що він має історію майнових злочинів, а справа щодо них вже розглядається в суді. У майбутньому суд обиратиме фігуранту запобіжний захід, а йому може загрожувати до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Цей випадок є серйозним нагадуванням про важливість безпеки в громадському просторі та необхідність вжиття заходів для попередження подібних насильницьких інцидентів.

Михайло Білик

25 березня, 2024