У Іллінецькій міській ОТГ створюють власний бренд

Новини Вінниці / У Іллінецькій міській ОТГ створюють власний бренд

У Іллінецькій міській ОТГ розробляють маркетингову стратегію розвитку території. Зокрема, мають намір створити свій бренд, аби зробити місто більш привабливим для потенційних інвесторів.

У Іллінецькій міській ОТГ, що на Вінниччині, розробляють маркетингову стратегію розвитку території. Зокрема, мають намір створити свій бренд, аби зробити місто більш привабливим для потенційних інвесторів.

Брендовий знак Іллінецької ОТГ обіцяють презентувати навесні. Він має відобразити історію краю та прагнення  жителів щодо розвитку території.

«Наше місто стрімко розвивається. Для того, щоб підкреслити його унікальність та визначити основні напрямки розвитку, ми запросили жителів громади  на відкритому онлайн-майданчику взяти участь в соціологічному опитуванні. Результати дослідження будуть використані для розробки маркетингової стратегії міста, зокрема, для створення його бренду, що буде цілісно  відображати  ідентичність нашої громади  та стратегічні цілі розвитку», – зазначив заступник Іллінецького міського голови Олег Дмитрик.


 

Юрій Ярмощук

9 січня, 2019