У гостях вінницька «Нива» з розгромним рахунком поступилася «Звягелю»

Новини Вінниці / У гостях вінницька «Нива» з розгромним рахунком поступилася «Звягелю»

У Новоград-Волинському, що на Житомирщині, місцевий ПФК «Звягель» приймав вінницьку «Ниву». Господарі впевнено перемогли з рахунком 4:1. Крім того, гості догравали матч вдесятьох.

Нагадаємо, у стартовому турі у Вінниці команда із Житомирщини виграла у «Ниви» з рідкісним для футболу рахунком 7:4.

Що цікаво, екс-воротар Ниви Коваленко вийшов проти недавніх одноклубників у стартовому складі. Після затяжної повітряної тривоги команди розпочали гру через 2,5 години вимушеного простою.

Перший же в матчі кутовий на 2 хвилині завершився голом господарів. Ндукве від правого прапорця розважливо відпасував у центр, звідки Чередниченко дуже здорово пробив під поперечину – 1:0.

Ндукве відправив у ворота Ниви ще один м’яч, не зафіксований, щоправда, через офсайд.
Згодом Чередниченко на правому фланзі заробив штрафний у боротьбі зі Страшкевичем, Ндукве акуратно навісив з лівої ноги, а захисник Нестеров на 31 хвилині переправив м’яча в сітку головою в стрибку – 2:0.

Намагалися вінничани переломити хід зустрічі, навіть смачним ударом здалеку Ничипоренко змусив суперників похвилюватися.

Коли Чередниченко впав у боротьбі з захисником, Лотоцькому дали жовту картку, «Звягелю» – право пробити пенальті. На 77 хвилині Ндукве розвів м’яч і воротаря по різних кутах ударом з лівої ноги – 3:0.

Тут же голом престижу відповіла «Нива». Удар Петленка потягнув воротар «Звягеля» Коваленко, проте Астаф’єв на 83 хвилині був тут як тут на добиванні – 3:1. Дебютний гол 18-річного гравця. Далі Лотоцький отримав другу жовту, яка перетворилась у червону картку. Цього сезону у «Ниви» хронічні проблеми з вилученнями.

І ПФК «Звягель» скористався чисельною перевагою. На 90 хвилині Фесенко на великій швидкості перехопив м’яча, вискочив на воротаря й розстріляв ворота – 4:1. Тож знову виграли з перевагою у три голи.

За матеріалами пресслужби Ниви

Макс Мельник

4 листопада, 2023