У Гайсині на вимаганні затримали трьох рекетирів (ФОТО)

Новини Вінниці / У Гайсині на вимаганні затримали трьох рекетирів (ФОТО)

Трьох чоловіків спортивної статури вінницькі силовики затримали 4 березня у Гайсині. Спецоперацію провели після того, як підозрювані у вимаганні отримали частку суми. За неофіційною інформацію, ці люди – місцеві, а в райцентрі їх знають саме через зв’язки із криміналітетом.

Трьох чоловіків спортивної статури вінницькі силовики затримали 4  березня у Гайсині. Спецоперацію провели після того, як підозрювані у вимаганні отримали частку суми. За неофіційною інформацію, ці люди – місцеві, а в райцентрі їх знають саме через зв’язки із криміналітетом.    

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, трійця, погрожуючи фізичною розправою, вимагала у місцевого підприємця $2 тисячі. Під час отримання ними 500 доларів «з’явилися» силовики.  

В спецоперації приймали участь співробітники управління стратегічних розслідувань, слідчого управління ГУНП у Вінницькій області, працівники УСБУ і керівництва прокуратури області.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.189 КК України (вимагання), що передбачає ув’язнення терміном до 7 років.

Новини Вінниці / У Гайсині на вимаганні затримали трьох рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Гайсині на вимаганні затримали трьох рекетирів (ФОТО)Новини Вінниці / У Гайсині на вимаганні затримали трьох рекетирів (ФОТО)
Макс Мельник

4 березня, 2019