У Гайсині на території військової частини планують створити Алею Слави

Новини Вінниці / У Гайсині на території військової частини планують створити Алею Слави

На території 59-ї окремої мотопіхотної бригади, яка дислокується на території Гайсина буде створена Алея слави на знак вшанування загиблих військових. На її будівництво з обласного бюджету планують направити один мільйон гривень. Кошти виділятимуть під час чергового засідання сесії облради.

На території 59-ї окремої мотопіхотної бригади, яка дислокується на території Гайсина, буде створена Алея Слави на знак вшанування загиблих військових. На її будівництво з обласного бюджету планують направити один мільйон гривень. Кошти виділятимуть під час чергового засідання сесії облради.

Проект рішення «Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік», де зокрема йдеться про будівництво Алеї у військовій частині, підтримала комісія з питань бюджету, фінансів та обласних програм Вінницької обласної ради.

«Міністр оборони підписав відповідні документи для будівництва Алеї Слави у Гайсині», - повідомив директор департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський.

Нагадаємо, на ліквідацію наслідків від вибухів на військовому арсеналі під Калинівкою з обласного бюджету планують виділити 5 мільйонів гривень.