У Гайсині для військових зводять чотири гуртожитки (ФОТО)

Новини Вінниці / У Гайсині для військових зводять чотири гуртожитки (ФОТО)

У Гайсині, що на Вінниччині, почали будівництво службового житла для військовослужбовців 59-ої окремої мотопіхотної бригади. Тут зводять 4 гуртожитки для контрактників. Кожна будівля - двоповерхова на 24 кімнати. Про це розповів начальник групи цивільно-військового співробітництва 59 бригади, майор Сергій Назарук на своїй сторінці у Facebook.

У Гайсині, що на Вінниччині, почали будівництво службового житла для військовослужбовців 59-ої окремої мотопіхотної бригади. Тут зводять 4 гуртожитки для контрактників. Кожна будівля - двоповерхова на 24 кімнати. Про це розповів начальник групи цивільно-військового співробітництва 59 бригади, майор Сергій Назарук на своїй сторінці у Facebook.

«У розпалі будівництво і у Гайсині. Тут зводиться 4 гуртожитки для військовослужбовців-контрактників 59-ої окремої мотопіхотної бригади: один – на території військової частини А1619, три інших – поруч, за торговельним комплексом «Європейський». Кожна кімната розрахована на п’ять мешканців. На кожні дві кімнати — санвузол та душова. На кожному поверсі буде кухня та пральня. Кімнати будуть забезпечені меблями та усім необхідним – житло здаватиметься «під ключ», - написав Сергій Назарук.

За його словами, перший гуртожиток поліпшеного планування повинні ввести в експлуатацію вже восени цього року.

«Для одружених військовослужбовців, які, звісно, хочуть проживати разом зі своїми сім’ями, також є гарна новина. Найближчим часом у Гайсині планується будівництво ще двох 4-поверхових гуртожитків сімейного типу», - повідомив Сергій Назарук.

Нагадаємо, у 2018 році в Україні стартувало будівництво житла для військовослужбовців. На територіях військових містечок у 21 області ведеться будівництво 184 гуртожитків поліпшеного планування для 23 тисяч військових, які служать за контрактом.

Фото зі сторінки 59-ої бригади у Facebook.

 

 

 

Новини Вінниці / У Гайсині для військових зводять чотири гуртожитки (ФОТО)Новини Вінниці / У Гайсині для військових зводять чотири гуртожитки (ФОТО)Новини Вінниці / У Гайсині для військових зводять чотири гуртожитки (ФОТО)Новини Вінниці / У Гайсині для військових зводять чотири гуртожитки (ФОТО)Новини Вінниці / У Гайсині для військових зводять чотири гуртожитки (ФОТО)Новини Вінниці / У Гайсині для військових зводять чотири гуртожитки (ФОТО)Новини Вінниці / У Гайсині для військових зводять чотири гуртожитки (ФОТО)