У Гайсині чоловік через вікно вдерся у продуктову крамницю, де розпивав горілку

Новини Вінниці / У Гайсині чоловік через вікно вдерся у продуктову крамницю, де розпивав горілку

Учора в цьому райцентрі близько 11 години вечора спрацювала сигналізація у продуктовому магазині, що на вулиці Інтернаціональній. За кілька хвилин туди приїхали працівники поліції охорони. А побачили вони таку картину: невідомий чоловік у приміщенні розпиває горілку. Звісно, з собою він її не приніс, а взяв з прилавку. Певно, для того туди й проник – щоб втамувати «спрагу». А ще поцупити кілька пляшок оковитої, цигарок та продуктів.

Учора в цьому райцентрі близько 11 години вечора спрацювала сигналізація у продуктовому магазині, що на вулиці Інтернаціональній. За кілька хвилин туди приїхали працівники поліції охорони. А побачили вони таку картину: невідомий чоловік у приміщенні розпиває горілку. Звісно, з собою він її не приніс, а взяв з прилавку.

Певно, для того туди й проник – щоб втамувати «спрагу». А ще взяти з собою кілька пляшок оковитої, цигарок та продукти.

«Слідчо-оперативна група, що приїхала на місце злочину, затримала та встановила особу чоловіка. Ним виявився 30-річний раніше судимий житель м. Гайсин. До приміщення торгового закладу зловмисник потрапив через вікно. Зловмисник декілька місяців тому звільнився з в’язниці, де відбував покарання за крадіжку», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Підозрюваному «світить» до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв NaПарижі, мешканка Літинського району віддала незнайомцям понад сім тисяч доларів США.
 

Юрій Ярмощук

1 лютого, 2019