У Гайсині четверо чолов’яг до смерті побили товариша по чарці й втекли

Новини Вінниці / У Гайсині четверо чолов’яг до смерті побили товариша по чарці й втекли

Ця жахлива пригода нещодавно сталася в одному з обійсть цього райцентру. Стало відомо, що 52-річний місцевий житель, який тимчасово прожив у будинку, запросив до себе в гості чотирьох товаришів по чарці. Після добрячої випивки почалася сварка, яка переросла у бійку. Точніше, четверо озвірілих від горілки чолов’яг, наймолодшому з яких виповнилося 26, а найстаршому – 42 роки, накинулися з кулаками на свого приятеля. Вони його жорстоко відлупцювали й утекли.

Ця жахлива пригода нещодавно сталася в одному з обійсть цього райцентру. Стало відомо, що 52-річний місцевий житель, який тимчасово прожив у будинку, запросив до себе в гості чотирьох товаришів по чарці. Після добрячої випивки почалася сварка, яка переросла у бійку. Точніше, четверо озвірілих від горілки чолов’яг, наймолодшому з яких виповнилося 26, а найстаршому – 42 роки, накинулися з кулаками на свого приятеля. Вони його жорстоко відлупцювали й утекли.

Господарка будинку, повернувшись з роботи, побачила страшну картину: підлога, стіни й меблі були заляпані кров’ю, а біля столу із залишками їжі й випивки лежав мертвий чоловік…

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, потерпілий помер від важких травм голови. Працівники поліції швидко затримали підозрюваних у вбивстві. До речі, один з них мав проблеми із законом.  Нині їх утримують під вартою. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Юрій ЯРМОЩУК