У двох вінницьких театрах можуть змінитися керівники

Новини Вінниці / У двох вінницьких театрах можуть змінитися керівники

На Вінниччині шукають директорів одразу п'яти закладів культури. Вінницька обласна рада оголосила конкурс на заміщення посади директорів Вінницького академічного обласного театру ляльок та Вінницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського. Розпочато конкурси на заміщення посад керівників обласного художнього музею, навчально-методичного центру галузі культури, мистецтв та туризму, а також комунального закладу “Центр кіномистецтва та культури “Кіно-Поділля”.

На Вінниччині шукають директорів одразу п'яти закладів культури. Вінницька обласна Рада оголосила конкурс на заміщення посад директорів Вінницького академічного обласного театру ляльок та Вінницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського.

Також розпочато конкурси на заміщення посад керівників обласного художнього музею, навчально-методичного центру галузі культури, мистецтв та туризму, а також комунального закладу “Центр кіномистецтва та культури “Кіно-Поділля”.

Усі бажаючі очолити один із п’яти обласних закладів мають з 7 березня по 5 квітня у робочі дні з 09.00 до 18.00 подати у Вінницьку облраду (м. Вінниця, вул. Соборну 70, кімн. 300, або на електронну адресу [email protected]) такі документи:

- заява про участь в конкурсі;

- автобіографія з контактними даними;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист

Претенденти мають мати вищу освіту, досвід роботи у сфері культури не менше трьох років та володіти державною мовою.

А от ті, хто має судимість за вчинення злочину і вона не була погашена, чи ті кандидати, які є близькими особами або членами сімей керівників Вінницької облради - до участі в конкурсі на заміщення посад не допускаються.

Раніше, NaПарижі повідомляв, що на Вінниччині вдруге шукають директора у Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М.Леонтовича.