У ДФС закликають вінницьких підприємців звертатися до їхньої служби безпеки, якщо в них вимагають хабарі

Новини Вінниці / У ДФС закликають вінницьких підприємців звертатися до їхньої служби безпеки, якщо в них вимагають хабарі

У ДФС у Вінницькій області зазначають, що у їхньому відомстві триває боротьба з корупцією. Оприлюднили й цифри: з початку цього року за матеріалами працівників підрозділу внутрішньої безпеки відкрито 9 кримінальних проваджень стосовно «нечистих на руку» колег.

У ДФС у Вінницькій області зазначають, що у їхньому відомстві триває боротьба з корупцією. Оприлюднили й цифри: з початку цього року за матеріалами працівників підрозділу внутрішньої безпеки відкрито 9 кримінальних проваджень стосовно «нечистих на руку» колег. Хто з них потрапив за грати – не кажуть.
Щоб здолати корупцію та її «прояви» працівники згаданого підрозділу у січні-квітні здійснили 35 внутрішніх перевірок й розслідувань, у 25 з яких ніби були виявлені якійсь порушення антикорупційного законодавства.

Як зазначає відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області, прояви корупції у їхньому відомстві долають й за допомогою роз'яснювальної роботи. Про деталі не повідомляється, а от кількість проведених у цьому році «профілактично-попереджувальних» заходів не приховують – 77.
Повідомити ж про будь-які прояви корупції на митниці чи у фіскальній службі можна цілодобово. Телефон працівників внутрішньої безпеки ДФС у Вінницькій області – (0432) 660-205. Можна зателефонувати й на «лінію довіри» ДФС України – 0800-501-007. Працює вона також цілодобово.
 

Юрій Ярмощук

16 травня, 2018