У ДФС повідомили про зміну режиму роботи ЦОПів

Новини Вінниці / У ДФС повідомили про зміну режиму роботи ЦОПів

Центри обслуговування платників податків й зборів змінять режим роботи. Відтепер прийом громадян не здійснюватиметься у суботу. Як пояснили у згаданому відомстві, кількість відвідувачів у суботу у десятки, а подекуди й у сто разів менше, ніж з понеділка по п'ятницю. «З метою удосконалення роботи Центрів обслуговування платників встановлено режим роботи ЦОП органів ДФС: з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, в п’ятницю - з 9:00 до 16:45. Громадяни та бізнес також можуть скористатися зручними електронними сервісами, запровадженими ДФС. ІТС «Електронний кабінет» у режимі 24/7 забезпечує цілий спектр безкоштовних послуг, частина з яких надається без електронної ідентифікації користувача, без відвідування центрів обслуговування платників та забезпечує можливість отримувати у режимі реального часу доступ до інформації з реєстрів та електронних систем ДФС», – зазначає прес-служба ДФС у Вінницькій області. До речі, адреси Центрів обслуговування платників Вінниччини можна знайти ТУТ.

Центри обслуговування платників податків й зборів змінять режим роботи. Відтепер прийом громадян не здійснюватиметься у суботу. Як пояснили у згаданому відомстві, у суботу відвідувачів у десятки, а подекуди й у сто разів менше, ніж з понеділка по п'ятницю.

До речі, адреси Центрів обслуговування платників Вінниччини та номери телефонів можна знайти ТУТ.

«З метою удосконалення роботи Центрів обслуговування платників встановлено режим роботи ЦОП органів ДФС: з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, в п’ятницю - з 9:00 до 16:45.
Громадяни та бізнес також можуть скористатися зручними електронними сервісами, запровадженими ДФС.
ІТС «Електронний кабінет» у режимі 24/7 забезпечує цілий спектр безкоштовних послуг, частина з яких надається без електронної ідентифікації користувача, без відвідування центрів обслуговування платників та забезпечує можливість отримувати у режимі реального часу доступ до інформації з реєстрів та електронних систем ДФС», – зазначає прес-служба ДФС у Вінницькій області.

 
 

Юрій Ярмощук

15 жовтня, 2018