У будівлі патрульної поліції у Вінниці вибухівки не виявили

Новини Вінниці / У будівлі патрульної поліції у Вінниці вибухівки не виявили

Повідомлення про «мінування» тих чи інших установ нині не рідкість. Як повідомляв NaПарижі, учора близько третьої години дня невідомий «жартівник» відправив електронного листа на адресу патрульної поліції, у якому йшлося про закладену вибухівку в їх будівлі, що в мікрорайоні П'ятничани. Десь півтори години вибухотехніки та кінологи з собаками перевіряли приміщення. На щастя, якихось небезпечних предметів не виявили. Нині шукають невідомого «мінера». За вчинене йому загрожує до 6 років ув'язнення. Нагадаємо, що нещодавно копи упіймали 38-річну вінничанку, яку підозрюють у «мінуванні» банку на вулиці Оводова у Вінниці. У фінансовій установі в неї ніби виник конфлікт з працівницею, через що вона й вирішила «помститися». Тепер її чекає суд.

Повідомлення про «мінування» тих чи інших установ нині не рідкість. Як повідомляв NaПарижі, учора близько третьої години дня невідомий «жартівник» відправив електронного листа на адресу патрульної поліції, у якому йшлося про закладену вибухівку в їх будівлі, що в мікрорайоні П'ятничани. 

Десь півтори години вибухотехніки та кінологи з собаками перевіряли приміщення. На щастя, якихось небезпечних предметів не виявили.

Нині шукають невідомого «мінера». За вчинене йому загрожує до 6 років ув'язнення.

Нагадаємо, що нещодавно копи упіймали 38-річну вінничанку, яку підозрюють у «мінуванні» банку на вулиці Оводова у Вінниці. У фінансовій установі в неї ніби виник конфлікт з працівницею, через що вона й вирішила «помститися». Тепер її чекає суд.
 

Юрій Ярмощук

28 лютого, 2019