У безробітних вінничан є шанс працевлаштуватися

Новини Вінниці / У безробітних вінничан є шанс працевлаштуватися

У шукачів роботи у вівторок, 6 листопада, буде шанс її знайти. Цього дня Вінницький міський центр зайнятості влаштує черговий ярмарок вакансій.

Не секрет, що знайти гарну роботу нині непросто. Ситуація на ринку праці залишається непростою. Через низький рівень заробітної плати чимало наших земляків їдуть за кордон, зокрема, у Польщу. Утім, через певні причини не всі подоляни можуть залишити на тривалий час рідну домівку й відправитися на заробітки у іншу країну. Тож розв'язувати проблему працевлаштування доводиться у Вінниці. 

У шукачів роботи у вівторок, 6 листопада, буде шанс її знайти. Цього дня Вінницький міський центр зайнятості влаштує черговий ярмарок вакансій. Як повідомили працівники цієї установи, у ньому братимуть участь представники майже двадцяти великих виробничих підприємств та компаній. Очікується, що вони пропонуватимуть безробітним й іншим шукачам роботи близько 800 різних вакансій. Звісно, можна буде дізнатися про рівень зарплат, умови праці на підприємствах, вимоги до тих чи інших фахівців.

Місце проведення згаданого ярмарку – інформаційний центр Вінницького міського центру зайнятості, вул. Стрілецька, 3-А. Триватиме він лише дві години – з 10:00 до 12:00.

Ось перелік підприємств й компаній, які мають взяти участь у цьому заході.

 

Як раніше повідомляв NaПарижі, у службі зайнятості підрахували розмір зарплат, які на Вінниччині роботодавці пропонують претендентам на вакансії.
 

Юрій Ярмощук

4 листопада, 2018