У Бершаді під час вшанування Герої Небесної Сотні місцеве керівництво намагалися закидати яйцями

Новини Вінниці / У Бершаді під час вшанування Герої Небесної Сотні місцеве керівництво намагалися закидати яйцями

Сьогодні, 21 листопада, у День Гідності та Свободи у Бершаді , як і по всій України вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні. В райцентрі меморіальний захід відбувся на Площі Герої України, участь в якому взяли мешканці району, учасники Майдані, військові АТО, учні місцевих шкіл та місцева влада. Щоправда захід відбувся не без «курйозів». При покладанні квітів до пам’ятного знаку один із «місцевих активістів» жбурнув у сторону голови Бершадської районної державної адміністрації Івана Стефанцова, заступника голови районної ради Сергія Пересунько та заступника міського голови Віталія Синявського. В кого саме цілив бершадчанин не відомо, адже влучити ні в кого йому не вдалося.

Сьогодні, 21 листопада, у День Гідності та Свободи у Бершаді, як і по всій України, вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні. В райцентрі меморіальний захід відбувся на площі Герої України, участь в якому взяли мешканці району, учасники Майдані, військові АТО, учні місцевих шкіл та місцева влада. Щоправда, захід пройшов не без «курйозів». При покладанні квітів до пам’ятного знаку один із «місцевих активістів» жбурнув яйцем у сторону голови Бершадської районної державної адміністрації Івана Стефанцова, заступника голови районної ради Сергія Пересунька та заступника міського голови Віталія Синявського. В кого саме цілив бершадчанин не відомо, адже влучити ні в кого йому не вдалося.

Правоохоронці, які забезпечували публічну безпеку та порядок під час церемонії вшанування, порушника затримали та доставили до Бершадського відділу поліції.

«Відносно громадянина Г. складено адміністративний протокол за ст.. 173 КУпАП. В подальшому зібрані матеріали будуть направлені до Бершадського районного суду для розгляду та притягнення до відповідальності за вчинене правопорушення», - прокоментував начальник Бершадського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області В’ячеслав Лялюцький.

Як стало відомо NaПарижі, це не перша спроба цього активіста закидати яйцями представників місцевої влади. Першу спробу він намагався здійснити влітку, під час святкування Дня Незалежності України.

 

Саша Григоровська

21 листопада, 2018