У Бару на хабарі вдруге попався суддя

Новини Вінниці / У Бару на хабарі вдруге попався суддя

На Вінниччині знову взяли хабарника у мантії. Цього разу обов’язки голови одного з районних судів області. Викрили його співробітники Служби безпеки України спільно з детективами Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Повідомляє прес-служба СБУ.

На Вінниччині знову взяли хабарника у мантії. Цього разу в.о. голови одного з районних судів області. Викрили його співробітники Служби безпеки України спільно з детективами Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про затримання судді повідомляє прес-служба СБУ.

Суддя за посередництва адвоката вимагав двадцять тисяч гривень від місцевого мешканця. За таку винагороду він обіцяв закрити адмінсправу за водіння в нетверезому стані. Обох - посередника та суддю - правоохоронці затримали на робочому місці останнього у райсуді після отримання ним всієї суми неправомірної вигоди.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчо-оперативні дії в рамках.

Як стало відомо NaПарижі з власних джерел, «не чистим на руку» суддею виявився посадовець Барського районного суду Володимир Х…к. Кілька років тому він уже підозрювався у хабарництві.