У Барському районі за виборами спостерігає із журналістськими посвідченнями десант студентів-аграріїв

Новини Вінниці / У Барському районі за виборами спостерігає із журналістськими посвідченнями десант студентів-аграріїв

На більшості дільниць Барського району Вінницької області з ранку 21 квітня з'явилися студенти з журналістськими посвідченнями газети «Мій Університет», що випускається Вінницьким національним аграрним університетом, президентом якого є Григорій Калетнік, колишній нардеп від ПР. У цьому ж закладі працює Світлана Лутковська, яка очолює штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського.

На більшості дільниць Барського району Вінницької області вранці 21 квітня з'явилися студенти із журналістськими посвідченнями газети «Мій Університет», що випускається Вінницьким національним аграрним університетом, президентом якого є Григорій Калетнік, колишній нардеп від ПР. У цьому ж закладі працює Світлана Лутковська, яка очолює штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Як пише vinnytsianews.com, посилаючись на очевидців, студенти віком від 18 до 22 років представляються журналістами газети «Мій університет», реєструються в дільничних комісіях і поводяться шумно, відкрито демонструючи прихильність до команди кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського.

Однак явних порушень виборчого законодавства з боку студентів з аграрного університету поки не зареєстровано.

«Студенти ВНАУ, які є кореспондентами газети «Мій університет», виключно моніторять дотримання чинного законодавства та прозорості проведення виборчого процесу всіма суб'єктами процесу, що не передбачає надання переваги жодному кандидату. Молодь університету розуміє важливість проведення чесних виборів, тому що це і є їх майбутнє!», - написала прес-служба вузу.

admin

21 квітня, 2019