У Барі затримали гастролерів із Одеси, відразу після крадіжки

Новини Вінниці / У Барі затримали гастролерів із Одеси, відразу після крадіжки

Працівники карного розшуку Барського відділення поліції "по гарячим слідам" затримали трьох одеситів, одразу після скоєння крадіжки. Як стало відомо NaПарижі, "гастролери" з Одеси у місті Бар встигли обікрасти автомобіль місцевої жительки. Та скоріш за все плани були амбітні, адже правоохоронці виявили у зловмисників знаряддя для злому, як квартир так і авто.

Працівники карного розшуку Барського відділення поліції "по гарячим слідам" затримали троє одеситів, одразу після скоєння крадіжки. Як стало відомо NaПарижі, "гастролери" з Одеси у місті Бар встигли обікрасти лише авто місцевої жительки. Та скоріш за все плани у них були амбітні, адже правоохоронці виявили у зловмисників знаряддя для злому, як квартир так і авто.

Працювали зловмисники професійно, адже після того, як поцупили у барчанки сумку із грошима, документами та телефоном, автомобіль замкнули. Однак їх це не врятувало… Наразі одеські крадії затримані.

До Бару одесити, двоє із яких вже були раніше судимі за крадіжки, приїхали на BMW на польській реєстрації. Крім того, за попередніми даними, усі троє вживають наркотики.

Катерина ГОРБАТЮК

Саша Григоровська

15 листопада, 2017