У багатоповерхівці на Коріатовичів тече "коричнева" гаряча вода. Міські служби "переводять стрілки"

Новини Вінниці / У багатоповерхівці на Коріатовичів тече "коричнева" гаряча вода. Міські служби "переводять стрілки"

Другий день із кранів квартир дев’ятиповерхівки, яка знаходиться за адресою Князів Коріатовичів, 189, ллється брудна гаряча вода. Коричневого кольору, до того ж неприємного запаху вода з’явилася у квартирах 4 травня, на ранок 5 травня покращення не відбулося. Вінничани скаржаться, що ні помитися, ні попрати, ні вимити посуд нею не ризикують.

Другий день із кранів квартир дев’ятиповерхівки, яка знаходиться за адресою Князів Коріатовичів, 189, ллється брудна гаряча вода. Коричневого кольору, до того ж неприємного запаху, вода з’явилася у квартирах 4 травня. На ранок 5 травня покращення не відбулося. Вінничани скаржаться, що ні помитися, ні попрати, ні вимити посуд нею не ризикують.

Що трапилося із водою невідомо. NaПарижі намагався дізнатися у профільних службах, однак, крім «переведення стрілок», вияснити більше нічого не вдалося.

Так, у диспетчерській комунального підприємства “Вінницяміськтеплоенерго” повідомили, що дзвінки від мешканців будинку зі скаргами надходять. Однак, це питання не до них, причин, чому із кранів у квартирах тече коричнева вода, вони не знають.

«Яку нам воду постачає водоканал, таку ми і нагріваємо. Ми виїздили, перевіряли обладнання у котельні. Все нормально. У нас вода належного і кольору, і якості. Спробуйте звернутися у ЖЕК, можливо вони виконують якість роботи, чи якісь стався прорив », - відповів диспетчер.

У КП «Вінницяводоканал» NaПарижі заявили, що воду підприємство подає чисту - всім однакову по місту. Тому причини у слід шукати у «Вінницяміськтеплоенерго».

Багатоповерхівку на Коріатовичів, 189 обслуговує ТОВ "ЖЕО". Працівник Валентина теж нічим не змогла допомогти і знову порадила зателефонувати у служби, до яких NaПарижі і місцеві мешканці вже зверталися.

«Ми не займаємося кольором води. Всі питання  або до водоканалу, або міськтеплоенерго. На Коріатовичів, 189 ми ніяких робіт не виконуємо», - сказали у «ЖЕО».

Коло замкнулось... Місцеві мешканці обурені, адже тарифи на гарячу воду чималі, а якість послуги бажає бути кращою. Або світлішою. Більше того, навіть ніхто не може сказати, коли із крану потече чиста вода. Тобто прозора.