У авіакатастрофі, яка сталась поблизу Львова, загинули двоє вінничан (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У авіакатастрофі, яка сталась поблизу Львова, загинули двоє вінничан (ВІДЕО)

Під час жахливої авіакатастрофи за участі літака АН-12 серед, яка сталась 4 жовтня в полі села Сокільники, що на Львівщині, у списку загиблих виявили двох мешканців Вінниччини.

Під час жахливої авіакатастрофи літака Ан-12, яка сталась вранці 4 жовтня в полі села Сокільники, що на Львівщині, у списку серед загиблих виявили двох мешканців Вінниччини.

Як повідомили речниця надзвичайників Львівщини Христина Авдєєва та лікар Ігор Стояновський, у інтерв’ю наданому Суспільному у авіакатастрофі загинуло п’ятеро людей, троє травмовані.

Відповідно до інформації, розміщеної на офіційному сайті Міністерства інфраструктури України, 4 жовтня о 6.42 літак Ан-12 #UR-CAH авіакомпанії «Україна Аероальянс» під час виконання чартерного вантажного рейсу #UKL4050 за маршрутом Віго (Іспанія) – Львів здійснив аварійну посадку. На жаль, даний маневр закінчився трагедією. Аварія сталася нібито через нестачу пального. 

Відомо, що на борту літака на момент авіакатастрофи знаходились 7 членів екіпажу та 1 одна особа, що супроводжувала.

За фактом аварійної посадки літака на Львівщині поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею «порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту». Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення.

Ірина Заіковата

4 жовтня, 2019