У 2019 році Укравтодор відремонтує дві складні ділянки дороги М-12 на Вінниччині

Новини Вінниці / У 2019 році Укравтодор відремонтує дві складні ділянки дороги М-12 на Вінниччині

Протягом двох років на Вінниччині тривають роботи з ремонту окремих ділянок траси Стрий – Кропивницький – Знам'янка. У 2019 році виділено кошти за закінчення ремонтних робіт. Саме на Вінниччині залишилися оновити мають два відрізка – у Вінницькому та Гайсинському районах.

Протягом двох років на Вінниччині тривають роботи з ремонту окремих ділянок траси Стрий – Кропивницький – Знам'янка. У 2019 році виділено кошти за закінчення ремонтних робіт. Саме на Вінниччині залишилися оновити мають два відрізка – у Вінницькому та  Гайсинському районах.     

Глави «Укравтодору» Славомір Новак в Facebook зазначив, що у цьому році роботи виконуватимуть у Хмельницькій, Вінницькій і Черкаській областях. За його словами, європейська магістраль Львів-Умань-Одеса, яка входить у коридор GO Highway, буде реконструйовано до 2020 року. На цьому в межах Вінниччини зі цією поставлять крапку.

«Перший етап реалізації проекту GO Highway завершимо в 2020 році. В результаті отримаємо якісний проїзд європейською дорогою від Львова до Одеси. У 2020 році почнемо другий етап реконструкції і нового будівництва, у рамках якого заплановано будівництво першої концесійної дороги Краковець-Львів», - написав очільник «Укравтодору».

Макс Мельник

18 січня, 2019